Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • moja lektu(i)ra

    slažem se da na uskim stazama nema "vrludanja"....ziher je ziher

    avatar

    15.03.2006. (15:56)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    8K$ mjesečno?Puno previše!2-3K$ bi bilo više nego dovoljno,uz "potrošnju" 1-2 K$.Za sada samo pusti snovi:)

    avatar

    15.03.2006. (16:25)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    To je bila samo ilustracija da vas malo "privede svijesti" jer mi ovdje ponekad baratamo brojevima i nabaujemo se profitima a da pri tome gubimo iz vida koliko je to zapravo novaca u stvarnosti! Ovdje vani zivot vjerojatno vise kosta pa su i osjecaji za profit malo pomaknuti ali u svakom slucau DOBRO je imati na umu neki mjesecni barem OKVIRNI cilj! Neki puta cete cilj premasiti u jednom tjednu (expiracijskom?) a nekad ce te podbaciti za taj mjesec, nekad ce te svu zaradu napraviti u jednom jedinom trejdu nekad niti 5-6 nece biti dovoljno! Ovo je igra PROSJEKA NA DUGE PRUGE pa prema tome sacuvajte NOVAC za trejdove koji ce biti vise naklonjeni vama radije nego da trejdate "na silu, bez inspiracije, ideja i vijesti". Izgleda jednosavno ali vjerujte mi nije- zapravoto je nekada vrlo tesko - osbito kad (kao ja) stalno sjedite za kompj i PRATITE MARKET non-stop, ponekad bi NESTO trejdali (bilo sto) samo da RAZBIJETE DOSADU - ali se treba oduprijeti takvom porivu!

    avatar

    15.03.2006. (20:20)    -   -   -   -  

  • contreso

    Ovo u zeleno je LUDILO. Izgleda da ti trejdas samo opcije pred ekspiracijom. Nemogu nigdi u tvojoj arhivi nac nesto ka OMova trejderska filozofija. Mozes li mi nesto detaljnije rec o svom nacinu trejdanja. Mene je Naroz "uvuka" u ovo prije 2 godine i dosta san pokupija od njega. Jabuka nepada daleko od stabla, kazu, tako da postoje slicnosti u razmisljanju. Trazin sistem sa oko 20% profita na godinu, sa sta manje trejdanjai (i da netriban non stop visit isprid monitora) ako je moguce. Sad se bas palin na CAN SLIM. Citajuci Billa O'Neila i IBD to izgleda fenomenalno na papiru. Praksa uvik zakaze. Ala sta san rastega. Da zavrsin, kako si poznava pok. fra Bonu skoro san siguran da postoji "veza" izmedju tebe, Naroza i mene. To cu ostavit za drugi put.

    avatar

    16.03.2006. (01:25)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Mislim da se moja trejderska "filozofija" moze procitati NA SVAKOM KORAKU OVOG BLOGA (ukratko u tom boxu sa strane na animiranom GIFU ono "KAMEN U GLAVU MARKETA"), cak ponekad mislim da malo i previse exponiram SVOJ pogled na trejdanje! AKO ZAPRVO PITAS ZA MOJ STIL TREJDANJA (tj. sta trejdam i na koji nacin) onda ako gledamo u cijelosti HK tu si u pravu - ne sjecam se da sam ikada na jednom mjestu obuhvatio kratko i jasno SRZ STILA svog trejdanja pa cu to uskoro u nekom non-market unosu mozda ispraviti tako da NE MORATE SVI BAS CITATI SVE OD POCETKA NA HK-u DA BI ZNALI MOJ STIL TREJDANJA! Filozofiju vidite po mojim komentarima, unosima, BOXU i PSIHO-TREJDING seriji! Uglavnom hvala na ideji za unos - slijedi uskoro (ovdje je premalo mjesta za takvo sto)! Pozdrav braci iz Bay-a (i onom vasem sveceniku koji je imao veliku ARA papigu kao i fra Duji)!

    avatar

    17.03.2006. (05:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...